Vanliga frågor vid catering

Hur gör vi om vi skulle vilja servera vickningsmat?


Vi har kokplattor och kastruller som ni kan få låna. Kom bara ihåg att säga till innan vi stänger köket.
Hur betalar jag?


Det kommer att skickas ut en samlingsfaktura från Fabriken på både maten och lokalen där det specificeras vad som är vad.
Ingår kaffe?


En kaffebuffé ingår i alla menyer. Om ni har tagit maten från ett annat ställe än TACK! men skulle fortfarande vilja servera kaffe till efterrätten eller tårtan är det 15kr/person.
Finns det dukar och vad kostar dem?


Det finns dukar som man kan hyra från Holmsundstvätten eller JD tvätten som kostar 50kr/duk, samt 400kr om ni vill att vi ska hämta och lämna dukarna
Ingår personal hela kvällen?


Personal kommer finnas på plats så länge ni behöver oss. Däremot kommer vissa arbeten debiteras per timme på 350kr/h/person. De timmar som inte ingår är om ni behöver hjälp med att duka borden, pynta lokalen, hälla upp och servera fördrink, samt bemanna baren på kvällen. Vi kan självklart hjälpa till med allt detta och lite till om ni så önskar men för 350kr/h/person. Vi kommer inte debitera per timme utan att i förväg säga till att dessa arbeten inte ingår i serveringen av maten.
Ingår all servis?


Det ingår ett kuvert per gäst som innefattar: Tallrikar och bestick till de rätter ni tar från oss, ett vattenglas och ett vinglas. Vid bröllop ingår även champagneglas. All övrig servis går att hyra.
Hur länge är köket öppet


Det beror på omfattningen på er beställning. Vi låser köket efter att vårt uppdrag är slutfört. Innan vi låser kommer vi att ta kontakt med en ansvarig och fråga om det är någonting annat som behövs innan vi låser.
Går det att välja mat som inte står med i er meny?


Självklart! Om ni har en favorit rätt eller signatur rätt som ni vill ska vara med på festen ordnar vi det. Vi behöver dock veta minst 1 månad i förväg vilken rätt ni önskar för att ge oss tiden att bestäma ett rättvist pris.
Får vi behålla glasen när köket har stängt?


Absolut! Om ni har beställt städ från Fabriken går det även utmärkt att lämmna alla glasen på bordet så sköter städet resten. Annars är det på ert ansvar att lägga glasen upp och ner i dess back som kommer finnas nära baren.
Går det att hyra köket?


Absolut! Det kostar 6 000kr att hyra köket plus 400kr/h. Dessa 400kr/h är till en personal från TACK! som finns till er förfogan.
Vid buffé får vi behålla maten som blir över?


Absolut! All mat som har stått ute på buffébordet får ni ta med er hem i egna byttor efter att vår personal har fått äta för kvällen.