TACK!

 

Recensioner

Bröllop
people-2595862_1920.jpg

Tack så mycket för en fantastisk insats på vårt bröllop! Vi har rekommenderat er varmt till alla vi känner 

// Nils och Hanna

Buffé
restaurant-2697945_1920.jpg

Vi var ett sällskap på 120 pers som åt buffé och det gick smidigt rakt igenom. Riktigt god mat, även efterrätten. Rekommenderar!

// Oskar

 
Fancy Dinner Party

Disputation

Inte bara vi arrangörer var nöjda!

Alla gästerna tyckte att det var fantastisk mat, en del hade varit förut och visste och såg fram emot den fantastiska kväll det blev.

Maten, miljön och er genuina känsla för hur vi ville ha det. 

Toppen helt enkelt :))

Rekommenderas å de’ varmaste.

Stor kram från oss.

Hälsningar!

 

//Rose-Marie Olofsson. 

people-2595862_1920.jpg

Bröllop

Från planerande till genomförande var Fabriken och Tack! proffsiga och inlyssnande gällande våra önskemål kring mat, dekorering och servering på vårt bröllop i augusti 2018. Det var god mat och trevlig hovmästare. Vi är mycket nöjda med deras service och rekommenderar de varmt!

//Hannah och Elias

drinks-2578446_1920.jpg

Studentfest

"Vi var ett sällskap på 120 pers som åt buffé och det gick smidigt rakt igenom. Innan anpassade vi menyn i samförstånd med Tack! för att få det vi ville ha, både i matväg och prisklass. De var fantastiskt tillmötesgående och fixade en egen meny till de som ville ha vegetariskt eller hade allergier. Riktigt god mat rakt igenom, även efterrätten. Rekommenderar!"

 

//Oskar 

Party i Santa hattar

Julfest

Mycket bra jobbat med vår julfest! Jag fick verkligen många positiva kommentarer från kollegorna. Julmaten var fantastisk! Jag kan även rekommendera att hyra fabriken och att vi kan ha julfest där igen.

Stort tack!

//Sofia Jonasson, FOI i Umeå