Vilka är vi i köket

Med fokus på lokalt kommer vi på TACK! att erbjuda mat och dryck i Norrmjöle Golfrestaurang 

I år och förhoppningsvis många år framöver är det vi på TACK! som kommer finnas i köket. Dem ni kommer träffa mest är Robin, Malin och Joel.

I starten av företaget 2017 levererade TACK! lokala och ekologiska matkassar med elbil. Vi växte till att erbjuda catering i samma anda och har idag hjälpt ett hundratals kunder med deras fester. 

Nu är vi väldigt ivriga på nästa utmaning och vår första säsong i Norrmjöle Golfrestaurang.

Vi ser fram emot att få träffa er alla och höra vad ni säger om vårt utbud. 

/Robin, Malin och Joel

 

Meny

Exempelrätter för restaurangens meny

Varmt sortiment

Angusburgare 175g

Svedjans löpeldsburgare

Parisare på lokalt kött

Stekt strömming

Bistro sortiment

Tre olika sallader

Tre olika wraps

Två varma klämmackor

Varmkorv från Familjen Hansens Charkuteri.

Förrätt

Kantarelltoast

Jordärtskockssoppa

Skagenröra med tunnbröd från Rödå bröd och spis

Varmrätt

Halstrad rödingfilé, potatispuré, brynt smör

Entrecote, ratatouille, dijonaise, pommes frites

Saltbakade rotsaker, jordärtskockspuré, syrade grönsaker.

Dessert

Creme brule, rostad vit choklad, hjortron