Hur går det till?

Vilka matkassar finns det att välja på?

Vi har utformat 2 olika typer av matkassar där vi förbereder alla typer av såser och andra tidskrävande moment som t.ex pajer, tomatsås och grytbaser.

- Flexitarisk låda

- Vegetarisk låda ( lakto-ovo vegetarisk )

Läs mer om innehållet här.

Hur gör jag en beställning?

Den flexitariska lådan är utformad för 3 middagar och den vegetariska lådan är utformad för 4 middagar. Du gör din beställning i dagsläget via ett mejlformulär där du skriver in namn, e-postadress, telefonnummer, vilken matkasse, hur många, avhämtning eller leverans och tid, betalsätt samt om du har andra önskemål eller funderingar. För att lägga en beställning tryck här.          (Länken är inaktiv fram till augusti pga uppehåll av tjänst)

För att kunna garantera leverans till kommande vecka är tisdagar sista beställningsdag.  Varje beställning som läggs blir ett abonnemang fram tills du säger upp tjänsten som kan göras en vecka innan nästa leverans. Kom ihåg att ange i din beställning om du önskar leverans/avhämtning varje eller varann vecka.

Hur får jag hem min låda?

Vi kör ut till Umeå och omnejd med en tre mils lång radie. Eftersom vi kör ut med elbil* som har en begränsad räckvidd ser vi helst att det är fasta tider för utkörning till områden utanför Umeå. 

Är ingen hemma vid tidpunkten finns det en möjlighet att vi lämnar lådan utanför dörren eller på angiven plats i en isolerande frigolitlåda som håller kylan i ca 5 timmar.

Tisdagar:

Hörnefors  12:00

Holmsund  15:00

Obbola     15:30

Täfteå        16:30

Yttersjö      17:00

Sävar        17:30

Vännäs      18:00

 

Det går även att hämta matkassen här på Tegelbruksvägen 12 mellan 12:00 och 19:00 för att få en rabatt på 100kr.

*Vid för många beställningar kommer inte elbilens räckvidd räcka till och vi kommer även att använda oss av en bensindriven bil.

 

Hur betalar jag?

Det finns 2 olika metoder att betala på.

Faktura eller Swish.

För er som väljer swish skicka in er betalning senast på den angivna leveransdagen. Vid utebliven betalning skickas en faktura via mejl.

Swish nr:

123 104 11 77

Markera din betalning

med leveransdatumet

för din matkasse.

Faktura skickas via mejl och du har 10 dagar på dig att betala.